Skip to main content

Rituals

Rituals Assen

Onze Filosofie

Geluk zit in de kleine dingen. Door de drukte van alledag vergeten we vaak te genieten van het moment. Het is onze missie om je ervan bewust te maken dat het goed is om af en toe een stapje terug te doen.

Onze unieke producten zijn geïnspireerd door eeuwenoude Oosterse tradities en zijn verrijkt met geuren die zijn ontwikkeld door ’s werelds beste parfumeurs. Ze helpen je om dagelijkse routines als een verfrissende douche, een ontspannend bad en het branden van een kaars, te veranderen in betekenisvolle rituelen.

Waar wij voor staan

Authentieke Oosterse tradities
Alle producten zijn geïnspireerd op authentieke Oosterse tradities. De Hammam-stoombadcollectie, de scheercollectie die is gebaseerd op de Japanse Samurai krijgers en de make-up collectie met edelstenen zijn enkele voorbeelden van een lange reeks prachtige tradities.

Gecreëerd door de beste parfumeurs ter wereld
Voor ons zijn alleen de allerbeste geuren goed genoeg. Daarom werken we uitsluitend met de beste parfumeurs ter wereld voor het creëren van onze onderscheidende, exclusieve en subtiele geuren.

Geïnspireerd door de natuur
We gebruiken natuurlijke, hernieuwbare en biologische ingrediënten in de onze producten. En voor datgene wat we niet uit de natuur kunnen halen, gebruiken we veilige alternatieven.


Winkel gegevens

Rituals
Mercuriusplein 50
9401 DL Assen
0592-309076