Dit zijn uitdagende tijden, voor mensen over de hele wereld. We begrijpen uiteraard uw zorgen met betrekking tot het Coronavirus COVID-19. De veiligheid en het welzijn van onze bezoekers en medewerkers zijn zoals altijd van het grootste belang voor het Mercuriuscentrum.

We volgen het advies van de lokale gezondheidsautoriteiten op de voet en benadrukken zowel onze bezoekers als de centrummedewerkers dat goede hygiëne de sleutel is om de verspreiding van dit virus tot een minimum te beperken. De gestelde maatregelen vanuit de RIVM worden nageleefd en waar nodig na aanpassing vanuit RIVM bijgesteld.

De overheid heeft op 15 maart aangekondigd dat alle horeca gesloten dienen te worden tot en met in ieder geval 6 april a.s. Aanvullende informatie hierover kunt u vinden op: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/15/aanvullende-maatregelen-onderwijs-horecasport. Voor eventueel aanpassingen van de overige winkels: kunt u de website checken van de desbetreffende winkels.

Ook voor de geplande evenementen vraagt dit een actieplan. Gelet op de gestelde maatregelen vanuit het RIVM, is het noodzakelijk om ook de komende evenementen te cancelen. Via social media zullen we u op de hoogte houden over de ontwikkelingen en doorgang van evenementen.